Software » Trgovina

Sve potrebno za veleprodaju i maloprodaju.
Pouzdano i stabilno, rezultat ekonomskih stručnjaka i vrhunskih informatičara.

Trgovina je djelatnost koja predstavlja vezu između kupca i dobavljača, između potrošača i proizvođača, djelatnost koja se bavi kupnjom i prodajom robe. Upravljanje ovim složenim procesima danas je praktično nemoguće bez pomoći računala i softvera.

Trgovina kao djelatnost kupnje i prodaje dijeli se na veleprodaju i maloprodaju. Može se obavljati na različite načine: u direktnom kontaktu, telefonom ili u najnovije vrijeme internetom, pa u tom slučaju govorimo o web trgovini. Poslovni subjekti koji obavljaju trgovinu, trgovačka poduzeća mogu se dijeliti i po veličini ovisno o prometu i broju zaposlenih,pa imamo trgovačke obrte, trgovačka poduzeća, trgovačke lance.

Tetrada d.o.o. na osnovi svog dugogodišnjeg iskustva u informatičkoj podršci poslovnim subjektima koji se bave trgovinom napravila je software, koji u svakoj fazi odvijanja trgovačke djelatnosti prati ovaj proces koristeći najsuvremenija programska rješenja prilagođavajući se posebno svakom obliku trgovine. Integralni cPIS program za trgovinu uključuju više modula koji su prilagođeni za maloprodaju, veleprodaju, centralno skladište, poslovnice, dislocirane blagajne, web trgovinu. cPIS program za trgovinu se može prilagoditi načinu rada određenog korisnika, ovisno o tipu njegove djelatnosti, vrsti kupaca i asortimanu robe koji prodaje. Većina knjiženja unutar aplikacije se obavlja se čime se Vaši djelatnici u prodaji rasterećuju nepotrebnih administrativnih poslova.

cPIS program za trgovinu u realnom vremenu Vam osigurava brz i točan pregled poslovanja na svim skladištima i poslovnicama gdje se obavlja djelatnost kao i kvalitetne informacije bitne za bolju uslugu i veću kontrolu poslovanja. Uvjete prodaje možete definirati iz centrale, ali je moguće i dozvoliti operaterima u udaljenim organizacijskim jedinicama, zbog boljeg poznavanje situacije na terenu, da sami odrede uvjete prodaje: cjenike, rabate, marže,