Software » Proizvodnja

Proizvodnja je djelatnost u kojoj se kombinacijom različitih ulaznih faktora (materijala, prostora, energije, rada) dobije proizvod, odnosno poluproizvod ovisno o fazi dovršenosti. Jedna od većih stavaka u vrijednosti većine proizvoda je utrošeni materijal, pa je s obzirom na njegovu količinu i raznovrsnost, potrebno posvetiti posebnu pažnju evidenciji praćenja potrošnje i stanja zalihe materijala. Pored materijala potrebno je pratiti sudjelovanje količinski i vrijednosno svakog faktora u pojedinim fazama proizvodnje da bi mogli optimizirati potrošnju što nam danas olakšavaju suvremeni informatički alati.

Tetrada d.o.o. je izradila software koji na jednostavan i efikasan način omogućava upravljanje i praćenje proizvodnim procesima od naručivanja materijala do zaprimanja gotovih proizvoda. S obzirom na složenost proizvodne djelatnosti, podijelili smo ovaj software u dva modula: materijalno poslovanje i proizvodnju.

Programski modul kojim se omogućava evidencija, praćenje i kontrola proizvodnih procesa te konačni obračun utrošenih resursa u određeni proizvod, s obzirom na niz specifičnosti u pojedinim tvrtkama, dograđujemo prema potrebama i zahtjevima naših korisnika. Dorade uključuju i izrade mobilnih aplikacija na raznim uređajima.

Izrada ponude
U samo par trenutaka odaberite koje module želite koristiti i sustav će odmah napraviti ponudu za Vaš software
Klikni ovdje