Software » Izrada aplikacija po narudžbi

Trebate li specifične aplikacije za Vaše klijente ili za potporu Vašem poslovanju? Aplikacije izrađene po mjeri su rješenje za Vas. Tetrada d.o.o. se od 1991 godine bavi razvojem softvera, većinom poslovnih aplikacija po narudžbi korisnika.

Zašto odabrati program / aplikaciju izrađenu po narudžbi

Vjerojatno ste se često našli u situaciji da želite svakodnevne radne procese obaviti na određen način, no na tržištu niste pronašli poslovnu aplikaciju koji bi vam to omogućila. U takvim slučajevima program izrađen po narudžbi je najbolje rješenje.

Prilagođena aplikacija po mjeri rješava Vaše specifične probleme, ubrzava pojedine procese Vašeg poslovanja, zadovoljava specifične potrebe i povećava učinkovitost Vašeg svakodnevnog poslovanja. Izradom programa po mjeri dobivate prilagođeno rješenje točno po mjeri koje će znatno ubrzati vaše specifične svakodnevne radne procese. Za razliku od gotovih programskih rješenja koje možete pronaći na tržištu, kod odabira aplikacije razvijene po narudžbi imate mogućnost aktivnog sudjelovanja u procesu razvoja. Izradom specijaliziranog softverskog rješenja, iako je ono u pravilu znatno skuplje od gotovih poslovnih aplikacija u biti se vrlo brzo ostvaruje znatna ušteda jer dugoročno gledajući takav program po narudžbi je direktno prilagođen klijentu čime se često znatno skraćuje vrijeme potrebno za obavljanje nekog poslovnog procesa što dugoročno donosi osjetno povećanje produktivnosti i veću zaradu.

Dorada gotovih poslovnih aplikacija potrebama kupca

Prilagođavanje već postojećeg cPIS poslovnog sustava potrebama kupca se u većini slučajeva svodi na uređivanje i dodavanje korisničkih izvještaja, manje izmjene u prozorima i slično. Cijena dorade programa ovisi o broju radnih sati potrebnih da bi se program prilagodio specifičnim potrebama kupca.

Koja je cijena izrade programa po narudžbi

Cijenu izrade programa po narudžbi je nemoguće odrediti bez detaljnog specificiranja i razrade potrebnih poslovnih procesa. Cijena izrade aplikacije isključivo ovisi o procijenjenom obimu posla.

Koji je rok isporuke softvera izrađenog po narudžbi

Rok isporuke programa direktno ovisi o kompleksnosti problema koje treba riješiti. Nakon izrade specifikacije i detaljne razrade poslovnih procesa moguće je dati okvirnu procjenu. Za izradu jednostavnih aplikaciju po narudžbi rok isporuke je najčešće do mjesec dana, dok kod kompleksnijih aplikacija izrada i isporuka može potrajati do 6 mjeseci.

Iskustvo

Skoro 30 godina bavimo se izradom i doradom klijentu-prilagođenih programa i poslovnih sustava za razne djelatnosti. Kupcima nudimo izradu Windows (desktop), Web i Android aplikacija, povezivanja novih i postojećih programa sa raznim eksternim uređajima kao što barkod čitači, vage, mobilni uređaji i ručni terminali. Naše dugogodišnje iskustvo na projektiranju baza podataka, izradi aplikacija, detaljno poznavanje razne poslovne problematike te poznavanje najnovijih tehnologija garantiraju Vam brzu i kvalitetnu izradu manjih i jednostavnih ali i najvećih i najkompliciranijih web, Windows (desktop) i mobilnih projekata, prema Vašem zahtjevu.

Faze izrade aplikacije po narudžbi

  • 1. Izrada aplikacije po zahtjevu klijenta, odnosno dorada postojećeg poslovnog sustava potrebama klijenta odvija se u nekoliko koraka: Razgovor i upoznavanje sa poslovnim procesima klijenta koje treba implementirati u aplikaciju. Potrebno je detaljno utvrditi sve specifičnosti, analizirati postojeći sustav i upoznati se sa svim poslovnim procesima.
  • 2. Na osnovu prethodno analiziranih potreba pristupa se izradi projekta aplikacije.
  • 3. Kad kupac pregleda specifikaciju i odobri projekt započinje izrada aplikacije.
  • 4. Zadnja faza je implementacija izrađene aplikacije. Obavlja se instalacija programa, korisnička obuka kao i ispravak eventualnih problema u radu aplikacije.

Prednosti korištenja programa izrađenog po narudžbi

  • bolja organizacija poslovnih procesa
  • povećana efikasnost
  • aplikacija razvijena točno po vašim potrebama i zahtjevima
  • individualan pristup svakom klijentu i projektu

Tehnologije koje koristimo


Snow Forest Forest Forest Forest Forest