Izrada programa i mobilnih aplikacija

Trebate li specifične poslovne i mobilne aplikacije za Vaše klijente ili za potporu Vašem poslovanju? Aplikacije izrađene po mjeri su rješenje za Vas. Tetrada d.o.o. se od 1991 godine bavi razvojem softvera, većinom poslovnih i mobilnih aplikacija po naru

Zašto odabrati program / mobilnu aplikaciju izrađenu po narudžbi

Vjerojatno ste se često našli u situaciji da želite svakodnevne radne procese obaviti na određen način, no na tržištu niste pronašli poslovnu ili mobilnu aplikaciju koji bi vam to omogućila. U takvim slučajevima program izrađen po narudžbi je najbolje rješenje.

Prilagođena aplikacija po mjeri rješava Vaše specifične probleme, ubrzava pojedine procese Vašeg poslovanja, zadovoljava specifične potrebe i povećava učinkovitost Vašeg svakodnevnog poslovanja. Izradom programa po mjeri dobivate prilagođeno rješenje točno po mjeri koje će znatno ubrzati vaše specifične svakodnevne radne procese. Za razliku od gotovih programskih rješenja koje možete pronaći na tržištu, kod odabira aplikacije razvijene po narudžbi imate mogućnost aktivnog sudjelovanja u procesu razvoja. Izradom specijaliziranog softverskog rješenja, iako je ono u pravilu znatno skuplje od gotovih poslovnih aplikacija u biti se vrlo brzo ostvaruje znatna ušteda jer dugoročno gledajući takav program po narudžbi je direktno prilagođen klijentu čime se često znatno skraćuje vrijeme potrebno za obavljanje nekog poslovnog procesa što dugoročno donosi osjetno povećanje produktivnosti i veću zaradu.

Dorada gotovih poslovnih aplikacija potrebama kupca

Prilagođavanje već postojećeg cPIS poslovnog sustava potrebama kupca se u većini slučajeva svodi na uređivanje i dodavanje korisničkih izvještaja, manje izmjene u prozorima i slično. Cijena dorade programa ovisi o broju radnih sati potrebnih da bi se program prilagodio specifičnim potrebama kupca.

Glavni razlozi za razvoj poslovne mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije jedan su od glavnih elemenata moderne tehnologije koji dosljedno mijenja način na koji potrošači kupuju i zadovoljavaju svoje potrebe. Sa sve većim tempom tehnološkog napretka rastu i očekivanja potrošača. Mobilne aplikacije često su odličan kanal za ispunjavanje ovih očekivanja. Na primjer, jedna od ključnih vrsta poslovanja koja ima najviše koristi od korištenja mobilnih aplikacija je maloprodaja.

Razvojem mobilne aplikacije sigurno ćete svoju robu i usluge učiniti pristupačnijim i lakšim za korištenje. Suvremeno ponašanje potrošača daje prednost praktičnosti i brzini, a mobilne aplikacije su kao stvorene za to. Postoje brojne prednosti posjedovanja aplikacije. Pogledajmo neke od njih:

 • Pružite više vrijednosti svojim kupcima
 • Izgradite jači brend
 • Povežite se sa svojim klijentima brzo i jednostavno
 • Poboljšajte lojalnost kupaca
 • Imajte konkurentsku prednost u svojoj niši
 • Izgradite izravan i personaliziran marketinški kanal
 • Ponudite trenutnu, bolju korisničku uslugu
 • Pružite jedinstvene usluge i značajke
 • Imajte put za povratne informacije kupaca

Želite poboljšati svoje poslovne procese i značajno povećati svoju profitabilnost? Mobilna aplikacija možda je samo karika koja nedostaje. Danas većinu internetskog prometa pokreću mobilni uređaji, bazirani na Android ili IOS operativnom sustavu. Nabavka mobilne aplikacije za vaše poslovanje stavlja vas u pravu poziciju da iskoristite ovaj trend. Iz perspektive brendiranja do korisničke službe i marketinga, gotovo da nema odjela u vašem poslovanju koji neće imati koristi od izrade mobilne aplikacije.

Koja je cijena izrade programa po narudžbi

Cijenu izrade programa po narudžbi je nemoguće odrediti bez detaljnog specificiranja i razrade potrebnih poslovnih procesa. Cijena izrade aplikacije isključivo ovisi o procijenjenom obimu posla.

Koji je rok isporuke softvera izrađenog po narudžbi

Rok isporuke programa direktno ovisi o kompleksnosti problema koje treba riješiti. Nakon izrade specifikacije i detaljne razrade poslovnih procesa moguće je dati okvirnu procjenu. Za izradu jednostavnih aplikaciju po narudžbi rok isporuke je najčešće do mjesec dana, dok kod kompleksnijih Android aplikacija izrada i isporuka može potrajati do 6 mjeseci.

Iskustvo

Skoro 30 godina bavimo se izradom i doradom klijentu-prilagođenih programa i poslovnih sustava za razne djelatnosti. Kupcima nudimo izradu Windows (desktop), Web i Android aplikacija, povezivanja novih i postojećih programa sa raznim eksternim uređajima kao što barkod čitači, vage, mobilni uređaji i ručni terminali. Naše dugogodišnje iskustvo na projektiranju baza podataka, izradi aplikacija, izradi web-aplikacija, detaljno poznavanje razne poslovne problematike te poznavanje najnovijih tehnologija garantiraju Vam brzu i kvalitetnu izradu manjih i jednostavnih ali i najvećih i najkompliciranijih web, Windows (desktop) i mobilnih projekata, prema Vašem zahtjevu.

Faze izrade aplikacije po narudžbi

 • 1. Izrada mobilne aplikacije po zahtjevu klijenta, odnosno dorada postojećeg poslovnog sustava potrebama klijenta odvija se u nekoliko koraka: Razgovor i upoznavanje sa poslovnim procesima klijenta koje treba implementirati u aplikaciju. Potrebno je detaljno utvrditi sve specifičnosti, analizirati postojeći sustav i upoznati se sa svim poslovnim procesima.
 • 2. Na osnovu prethodno analiziranih potreba pristupa se izradi projekta aplikacije.
 • 3. Kad kupac pregleda specifikaciju i odobri projekt započinje izrada aplikacije.
 • 4. Zadnja faza je implementacija izrađene aplikacije. Obavlja se instalacija programa, korisnička obuka kao i ispravak eventualnih problema u radu aplikacije.

Prednosti korištenja programa izrađenog po narudžbi

 • bolja organizacija poslovnih procesa
 • povećana efikasnost
 • aplikacija razvijena točno po vašim potrebama i zahtjevima
 • individualan pristup svakom klijentu i projektu

Tehnologije koje koristimo


Snow Forest Forest Forest Forest Forest